Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві поліцейські затримали чоловіка за вбивство знайомої

Встановили зловмисника оперативники управління карного розшуку, слідчі слідчого управління обласного главку поліції спільно із оперативниками та слідчими відділення поліції № 1 Миколаївського райуправління. Нині затриманому повідомили про підозру та найближчим часом суд обиратиме запобіжний захід.

18 серпня до відділення поліції № 1 Миколаївського районного управління надійшло повідомлення від 48-річного місцевого мешканця про те, що в дачному будинку він виявив тіло колишньої дружини.
На місце події оперативно прибули оперативники та слідчі відділення поліції № 1 Миколаївського районного управління, слідчі слідчого управління, криміналісти, співробітники управління карного розшуку та кримінального аналізу. Судово-медичний експерт, оглянувши померлу, виявив на її тілі ознаки насильницької смерті.

У результаті проведеного комплексу оперативно-розшукових заходів оперативники встановили, що до вбивства 45-річної жінки причетний її сусід. Поліцейські з’ясували, що того дня зловмисник разом з потерпілою вживали спиртні напої, – розповів начальник обласного главку поліції Сергій Шайхет.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН