Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

ХДУ реалізує спільний міжнародний проєкт ЄС з 5 університетами України

Про це розповів на своїй сторінці у ФБ ректор ХДУ Олександр Співаковський.
“Третя перемога ХДУ в міжнародних проєктах Erasmus+! Команда кафедри психології Херсонського державного університету стала учасником проєкту Erasmus+ CBHE “BURN”. Проект слугує майданчиком для співпраці між закладами ЄС з Естонії, Німеччини та Латвії та 5 університетами України – Херсонським державним університетом, Тернопільським національним педагогічним університетом імені Володимира Гнатюка, Криворізьким державним педагогічним університетом, Горлівським інститутом іноземних мов Державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет» – розповів Олександр Співаковський.
Українські учасники проєкту матимуть унікальну можливість генерувати та передавати як європейський досвід, так і ідеї щодо вдосконалення освітніх та психологічних послуг, надання психологічної підтримки, посилення міжнародної співпраці у процесі повоєнного відновлення.
Через повномасштабну війну в Україні багато людей потребують відновлення та покращення психологічного здоров’я, психологічної допомоги у боротьбі із травмами, знесиленням та виснаженням.
В межах проєкту буде впроваджено освітні курси, тренінги та вебінари, мобільніть фахівців та обмін досвідом, що дозволить імплементувати найкращі практики і досягнення фахівців проєкту для допомоги людям, які постраждали від війни.
“Бюджет проєкту для нашого університету становить близько 44 000 євро.
Щиро радію, що українські фахівці своєю працею та відданістю доводять незламність українських освітян та науковців. Впевнений, що така міжнародна підтримка стане важливою для відновлення та розбудови України після нашої перемоги та капітуляції росії.
Вітаю команду наших науковців – професора кафедри, доктора психологічних наук Ігоря Поповича, завідувачку кафедри психології, кандидатку психологічних наук Олену Танасійчук, професорку кафедри, докторку психологічних наук Анжеліку Коллі-Шамне, кандидатку психологічних наук, доцентку Наталю Тавровецьку – з перемогою. Дякую за адміністрування проєкту та англійськомовну професійну комунікацію проректорці з міжнародної, соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи, докторці філологічних наук Аллі Цапів.
Тільки вперед!”, – додав в дописі ректор ХДУ Олександр Співаковський.
Возможно, это графический образ (текст «херсонський державний унверситет ERASMUS+»)
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН