Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонському рибоохоронному патрулю передали човен

В умовах військового стану, як ніколи, особливої актуальності набирає ефективне співробітництво та взаємодопомога між Херсонським рибоохоронним патрулем та Управлінням Держпродспоживслужби у Херсонській області, забезпечення якої, дозволить «тримати стрій», у такий не легкий для всіх час.

На знак конструктивної співпраці начальник Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Херсонській області Володимир Кучер передав в.о. начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Шапран Ігорю комплекти бронежилетів, які стануть у нагоді працівникам обох управлінь під час проведення спільних заходів по відпрацюванню ринків та місць стихійної торгівлі у м. Херсоні та області щодо незаконної реалізації водних біоресурсів. Також, з метою поліпшення матеріального стану Херсонському рибоохоронному патрулю переданий гумовий човен, який використовуватиметься рибпатрульними під час рибоохоронних рейдів на водоймах Херсонщини.

«Вдячний Управлінню Держпродспоживслужби у Херсонській області за всебічну підтримку та впевнений, що плідна співпраця в майбутньому примножиться ще ефективнішими результатами», – зазначив начальник Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Херсонській області Володимир Кучер.

Херсонський рибоохоронний патруль

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН