Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні на укритті створюють мурал

Вихідними працівники Навчально-естетичного комплексу “Художня школа” прикрашали місто Херсон. Більше про акцію розповіли на офіційній сторінці:

-Концепція муралу?… Він говорить сам за себе – широкі лани, квітучі сади, Дніпрові хвилі, вітрильники, яскраве, лагідне південне сонце, вільні птахи. Наш улюблений Синій кіт, який чекає на своїх шанувальників. Херсонські кавуни, якими ласує вся Україна! Щасливі діти, які малюють МИР! Результат відрізняється від початкового ескізу, бо в процесі його створення були враховані побажання випадкових перехожих, які, не свідомо, ставали співавторами нашого муралу.

Працівники Дитячої художньої школи та Дизайн-ліцею реагували на побажання херсонців, що пережили окупацію і, попри все, радіють розквіту рідного міста, та долучаються до його відновлення. Спонукали та підтримували авторів муралу постійні звуки сигналів тролейбусів та авто, які проїжджали мимо, підбадьорливі жести та вигуки водіїв та людей, що проїжджали та проходили повз укриття. В порівнянні з цими звуками підтримки, звуки сигналів повітряної тривоги та звуки вибухів, що постійно лунали навколо, не затьмарили творчу роботу. Процес створення муралу триває. Кінцевий результат буде представлений згодом.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН