Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Працівники Херсонтеплоенерго провели аварійно-відновлювальні роботи на 17 затоплених об’єктах через підрив Каховської ГЕС

З метою своєчасної підготовки об’єктів теплопостачання до сталої роботи в опалювальний період 2023/2024 років МКП «Херсонтеплоенерго» продовжується виконання ремонтних робіт відповідно до затвердженого на 2023 рік Плану першочергового ремонту об’єктів МКП «Херсонтеплоенерго».

Станом на 10.07.2023 року завершено підготовку до роботи 7 котелень, 10 ЦТП, продовжуються роботи з технічного обслуговування газового обладнання ГРУ, ревізія силових шаф та трансформаторів, ремонти грязевиків, теплообмінників, водопідігрівачів, запірної арматури, ремонт та ревізії котлів на котельних підприємства.

Всього на даний час з метою забезпечення безперебійної роботи обладнання під час проходження опалювального сезону службами підприємства продовжуються роботи на 30 котельних, 26 ЦТП та тепломережах підприємства.

Також проводяться роботи з ліквідації наслідків руйнування греблі Каховської ГЕС, а саме аварійно-відновлювальні роботи на 17 об’єктах МКП «Херсонтеплоенерго».

На даний час вже виконано роботи з прибирання об’єктів від мулу та сміття, проводяться роботи з просушки та ревізії обладнання.

Роботи з підготовки об’єктів теплопостачання тривають.

  

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН