Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсон відвідав Уповноважений із захисту державної мови

Про це розповів заступник голови облради Юрій Соболевський:

-Сьогодні з робочим візитом Херсонщину відвідав справжній друг Херсонщини і вже майже херсонець, Уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь.
Разом з ректором ХДУ, депутатом облради Олександром Співаковським, провели спільну зустріч з трудовим колективом університету. Проговорили перспективи розвитку вищої освіти на Херсонщині та вагому роль наших освітян у відбудові області.
Окремо проговорили дуже важливу роль розвитку національної мови та культури. Це є ключовим елементом захисту нашого народу від ворожої пропаганди та примусової інтеграції до системи цінностей «руського міру».
Також разом з паном Тарасом та паном Олександром відвідали обласну клінічну лікарню. Долучився до спільного візиту голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко. На зустрічі з директором обласної лікарні, депутатом облради Віктором Короленко та персоналом медзакладу, в першу чергу, звісно, привітали всіх із професійним святом.
Освіта, медицина і культура є ключовими напрямками реалізації гуманітарної політики. Якщо в нас будуть розвинені інституції в цих сферах, то область буде привабливою для її мешканців.

Ще хочу додати, що на мою особисту думку, наші освітяни та медики — найкращі. Те, через що, і через які випробування вони пройшли, а головне як саме пройшли — дозволяє мені робити такі висновки.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН