Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Благодатнівському ліцеї Чорнобаївської громади напередодні навчального року облаштовують укриття

 Це повідомили на сторінці Благодатнівського ліцею Чорнобаївської громади:
“Вдячні благодійній організації БФ Восток SOS за надане обладнання для укриття нашому навчальному закладу: стільці та конференційні столики по 54 шт, руші ( безкаркасті крісла)10 шт,  мати – 4 штЦе гарний початок для облаштування укриття нашим дітям. Все – заради безпеки та комфортного навчання учнів нашого ліцею. Далі буде!”, – написало керівниця  освітнього закладу Галина Болокан.

“Ми щиро вдячні за надану допомогу, Касаткіну Олегу Сергійовичу,  начальнику відділу освіти Чорнобаївської військової адміністраці за сприяння. Це гарний початок не лише для діток і для жителів села також, які під час бойових дій знаходились в тимчасовому укритті Благодатнівського ліцею”, – додала в дописі староста села Благодатне Антоніна Бугайова.
Отправить
Антоніна Бугайова

Топовый соавтор
Ми щиро вдячні за надану допомогу, Касаткіну Олегу Сергійовичу начальнику відділу освіти Чорнобаївської військової адміністраці за сприяння, це гарний початок не лише для діток і для жителів села також. Які під час бойових дій знаходились в тимчасовому укритті Благодатнівського ліцею.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН