Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Підозрюваному у розтраті понад 200 тис грн при реконструкції стадіону обрано запобіжний захід, – прокуратура

За активної позиції Миколаївська окружна прокуратура судом обрано запобіжний захід у виді застави у розмірі понад 200 тис грн директору одного з товариств, підозрюваному розтраті чужого майна шляхом зловживання своїм службовим становищем та внесення недостовірних відомостей до офіційних документів (ч. 2, ч.3 ст.191, 1 ст. 366 КК України).
▪️Крім того, за клопотанням сторони обвинувачення судом накладено арешт на власність підозрюваного – ½ будинка, з метою забезпечення відшкодування шкоди завданої кримінальним правопорушенням.
▪️За даними слідства, товариство на замовлення Ольшанської селищної ради Миколаївського району здійснювало реконструкцію стадіону. З метою заволодіння коштами бюджету директор товариства вніс до офіційних документів неправдиві відомості щодо об’єму та вартості робіт, що призвело до збитків на суму понад 200 тис грн.
▪️У ході розслідування встановлено невідповідність виконаних робіт з реконструкції стадіону, та за результатами експертизи прийнято рішення про повідомлення підряднику про підозру.
▪️Досудове розслідування здійснюється СВ відділення №5 Миколаївського РУП ГУ ГП в Миколаївській області.
▪️Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади та займатися певною діяльністю строком до трьох років.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Возможно, это изображение карта и текст
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН