Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вихованці відділення байдарки і каное Херсонського фахового спортколеджу перемогли на міжнародних змаганнях (відео)

Вихованці відділення байдарки і каное Херсонського  фахового спортколеджу  продовжують здобувати  призові місця на всеукраїнських і міжнародних  змаганнях.

Чергова перемога – на змаганнях у Ірландії з марафону учень  відділення байдарки і каное Херсонського  фахового спортколеджу   Кирило Сухов зайняв друге місце.

 

Цього року  вихованці відділення  також перемогли  в Кубку України в Умані. Степан Батуєв став переможцем змагань та здобув право захищати прапор України на міжнародних змаганнях.  На  Чемпіонаті світу серед юніорів він зайняв 9 місце.

 

Через окупацію Херсона чимало вихованців відділення байдарки і каное  були змушені покинути Херсонщину. Але вони продовжують удосконалювати свою спортивну майстерність  на тренувальних базах в різних містах України та за кордоном.

 

Нині вихованці коледжу  знаходяться у  таких  країнах світу:

Канаді (брати Удовіченко Микола та Іван), Ірландії (Сухов Кирило), Німеччині (Сорочан Аліна,Ниркова Дарья), Польщі ( Красинський Кирило,Аня Сіліваненко), Італії (Британ Влад),а також у різних  обласних центрах України.

Живуть і тренуються  вихованці  відділення у таких містах України, як  – Дніпро( Трибулкин Артем, Кучеренко Віктор),

Вінниця ( Боков Захар),

Черкаси (Батуєв Стьопа, Синьогуб Влад,Гордов Богдан),

Житомир (Трибулкин Артем).

 

Учні спортколеджу залишаються  і  в Херсоні.  На жаль,  після пограбування, обстрілів та повені зі спортивного обладнання  мало що   вціліло.

Тренери відділення  проводять  заняття з учнями онлайн, але при найменшій можливості виїжджають на змагання,  що проводяться на території  України – це двічі на рік.

Не дивлячись на такі тяжкі умови,  є  спортивні здобутки юних спортсменів !  Так минулого року році в розпал повномасштабної війни  Чемпіонами  України  стали –  Батуєв Степан, Сорочан Аліна, Ниркова Дарья,  а призерами змагань – Боков Захар та Трибулкин Артем.

Вихованці відділення продовжують приносити спортивні перемоги на  всеукраїнських і міжнародних  змаганнях рідній Херсонщині, через яку проходить лінія фронту.

Нагадаємо, що цей рік для учнів Херсонщини проходив в дистанційному форматі.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН