Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині продовжують ліквідовувати наслідки підриву російськими окупантами Каховської ГЕС

Триває ліквідація наслідків підриву російськими окупантами Каховської ГЕС. Детальніше про роботи, виконані протягом останніх днів.  Олександр Прокудін, начальник Херсонької ОВА,  опублікував звіт про роботу.
У мікрорайоні Корабел поновлено розподіл природного газу до ще однієї багатоповерхівки та 11 квартир. Через підтоплення по області залишаються відʼєднаними 1610 абонентів.
Енергетики заживили ще одну трансформаторну підстанцію у Херсоні, завдяки чому відновлено світло для 180 абонентів.
“Херсонводоканал” виконує роботи з ремонту, обстеження, просушування обладнання насосних та каналізаційних станцій. Також фахівці прокачують свердловини й відбирають проби для визначення показника якості води.
Аби забезпечити населення питною водою, визначено місця для буріння 50 нових свердловин: 13 – у Бериславській громаді, 9 – Новорайській, 10 – Милівській, 8 – Новоолександрівській, 8 – Нововоронцовській, 2 – у Новокаховській. Робота з підготовки до буріння триває.
Навели лад ще на 49 гектарах мікрорайону Корабел.
Там щодня понад 80 волонтерів, рятувальників та комунальників прибирали прибудинкові території, дороги, спилювали аварійні дерева, вивозили сміття, затоплене майно. З житломасиву прибрали 557 тонн сміття.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН