Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховська військова адміністрація придбала два автомобіля Рено для потреб громади

По це написав  Валерій Брусенський, начальник Новокаховської міської військової адміністрації, а також повідомив про інші закупки автомобільної техніки.
“Станом на 16/07/23 року завершено та придбано/сплачено лише:
– пасажирський мікроавтобус (отримано 23.05.23р) при стартовій 2,6 млн придбано за 2,4 млн.;
– Екскаватор-навантажувач CURUROVA 885 (отримано 20.06.23р) при стартовій ціні 5 млн, придбано за 3,66 млн. Хоча розгоняють що був придбано за 5 млн.

– два автомобіля RENAULT DASTER (поставка 01.06 та 22.06) відповідно за 657 та 704 т.грн а не за 2,5 млн як написали де хто”, – написав на своїй сторінці у ФБ  Валерій Брусенський. 

Також він повідомив, що  на сьогодні завершена перевірка двох тендерів по закупівлі автокрана XCMG QY25K та автоцистерни харчової АТ АЦХ – 0502 20 м3 на шасі SHACMAN SX 5238.

“До речі, про неї теж написали брехню,  що вона коштувала 9 млн. Насправді тендер завершився ціною в 7 млн. Тобто економія від стартової 2 млн.грн. Зараз відправляємо лист на Херсонську ОВА за погодженням оплати цих двох одиниць спецтехніки за результатами позитивної перевірки!- уточнив Валерій Брусенський. 

Нагадаємо,  що Новокаховська громада окупована з 24 лютого 2022 року. Села Козацьке та Веселе були звільнені у листопаді 2022 року. У результаті затоплення після підриву Каховської ГЕС російськими солдатами багато руйнувань у селі Корсунка та біля нього дачних ділянок.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”.

У Новокаховській громаді затоплено кладовише у селі Корсунка

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН