Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ворог атакував цивільні об’єкти Херсонщини: є загибла та поранений, – поліція

російські окупаційні війська продовжують тероризувати мирне населення Бериславського, Каховського та Херсонського районів, міста Херсон та передмістя. Загарбники безперервно атакували житлові квартали з реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів, авіації та БПЛА, обстріляні адміністративні будівлі, багатоквартирні та приватні будинки, гаражний кооператив.
Ворог наніс авіаудари по смт Козацьке Каховського району та с.Новоберислав Бериславського району, зафіксовано пошкодження житлових будинків. Село Микільське армія рф обстріляла з міномета, на власному подвір’ї загинула 85-річна жінка, пошкоджено щонайменше 5 будинків. У селі Золота Балка внаслідок ворожого артилерійського обстрілу пошкоджено будівлю старостату. У селі Дудчани внаслідок ворожого обстрілу поранено 71-річного місцевого жителя, у нього мінно-вибухова травма та рвана рана стегна.
По житловим кварталам Херсона ворог гатив із різного виду озброєння, намагаючись завдати якомога більшої шкоди об’єктам життєзабезпечення обласного центру. Найбільше постраждали прибережні райони та передмістя, там пошкоджено житлові будинки.
На місцях ворожих обстрілів працювали слідчі, вибухотехніки та криміналісти. Поліцейські проводили огляд місць подій, збирали речові докази та фіксували наслідки ударів військ рф.
За минулу добу поліція відреагувала на 363 заяви і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 17 кримінальних проваджень за ст.438 «Порушення законів та звичаїв війни» КК України.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН