Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Співробітника Херсонського рибоохоронного патруля  нагороджено Подякою Прем’єр-міністра України

У жахіттях війни, яку зараз переживає Україна, водночас добре проявляється наша людяність. Ризикуючи власними життями, українці рятують інших і країну загалом.
На своєму місці кожному під силу робити добрі справи.
Підрив Каховської ГЕС 6 червня став страшною трагедією, яка спричинила жахливі наслідки для екології та населення Херсонщини.
З перших годин катастрофи державний інспектор Херсонського рибоохоронного патруля Володимир Полховський прийшов на допомогу потерпілим.
Ризикуючи життям, Володимир з початку евакуаційних заходів особисто врятував 32 місцевих мешканця, а у наступні дні активно допомагав з евакуацією ще 29 українцям з підтоплених районів Херсону.
 7 липня на урочистому засіданні з нагоди святкування професійного свята працівників рибного господарства України за головуванням Міністра аграрної політики та продовольства України Миколи Сольського, за участю заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Віталія Головні та т.в.о. Голови Держрибагентства Ігоря Клименка за вагомий особистий внесок у забезпечення реформування і розвитку галузі рибного господарства України, сумлінне виконання службових обов’язків, сміливі та рішучі дії, виявлені під час ліквідації наслідків підриву греблі Каховської гідроелектростанції державного інспектора Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Херсонській області Володимира Полховського нагороджено Подякою Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.
Вітаємо нашого колегу з заслуженою нагородою!
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН