Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Дівчинка з Херсонщини допомагає армії завдяки власній творчості

На Херсонщині поліцейські привітали з днем народження дівчинку, яка донатить на армію та через творчість висловлює свою патріотичну позицію.

Працівники відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини спільно з керівництвом оперативного командування «Південь» відзначили юну патріотку України, яка у свої 12 років разом із батьками активно допомагає нашій армії. Зброя Іванки – пензлі, фарба та влучне слово, вона пише патріотичні вірші та прозу, перетворила власний будинок на артоб’єкт: розмалювала його українськими символами, побажаннями Перемоги над російським ворогом, закликала пам’ятати про своє коріння, разом боротися за майбутнє України. Не забула дівчина і передати «вітання» рашистам й колаборантам, висловила свою чітку позицію щодо їх дій.
На 12-й день народження юної україночки поліцейські та захисники з оперативного командування «Південь» зробили сюрприз – приїхали до Іванки з подарунками, квітами та солодощами. Побажали здійснення найзаповітнішої мрії, яка нині спільна у всіх українців, розвивати свої творчі здібності, а для цього поліцейські подарували Іванці набір для малювання.
Дівчинка не лише мріє про перемогу, а й робить для її наближення все можливе. З батьками донатить на потреби нашої армії, по можливості збирає допомогу для фронту. Іванка на власні очі бачила жахіття війни, пережила окупацію, а після звільнення її населений пункт нещадно обстрілювала російська армія. Тож нині весь свій біль вона трансформувала у творчість: пише вірші та прозу на патріотичну тематику, готує казку про наших захисників та захисниць.

Ювенальні поліцейські надихнулись історією Іванки й у найближчих планах створити за її активної участі гурток для місцевих діток, де вони будуть розвивати свої творчі здібності, вивчати історію та культуру України, дізнаватися про героїчні дії захисників України від безпосередніх учасників подій.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН