Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Депутат Європарламенту відвідав Херсонщину

З робочим візитом Херсон відвідав депутат Європейського парламенту (від Румунії) Влад Георге. Про це повідомляє “Слуга Народу. Херсонщина“.

Також разом з ним приїздив депутат Національного парламенту Румунії Філіп Гаварняну.
З поточною ситуацією в області румунських депутатів ознайомили депутати Херсонської обласної ради фракції «Слуга Народу» Марина Малахова та Павло Александров та голова Херсонської обласної організації партії «Слуга Народу», депутат фракції «Слуга Народу» у Херсонській обласній раді Юрій Соболевський.
На спільній нараді звучали теми окупації, звільнення, злочини росіян проти мирних жителів. Окрема тема до обговорень — теракт на Каховській ГЕС, його наслідки, яка допомога потрібна зі сторони Європарламенту.
«Євросоюз визнав європейський вибір України. Депутати Європарламенту підтримують наше прагнення стати частиною цивілізованого світу, де найголовнішим є людина, її права, свобода, рівність і демократія.
Ми вдячні європейським друзям за підтримку України. Вдячні за безпосередню залученість у процеси надання реальної допомоги та готовність до співпраці. Місцеве самоврядування та парламентаризм — це системна робота. Херсонщина показала, що має дієздатне самоврядування, яке спроможне вирішувати проблеми області.

Херсонщина — це Україна. Україна — це Європа», — прокоментував зустріч Юрій Соболевський.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН