Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Міського голову Ржищева відсторонили від виконання обов’язків

Вчора відбулося засідання Обухівського районного суду з обрання запобіжних заходів щодо міського голови. Коментар Крістіни Чорненької:

-До суду надійшла заява від депутатів Ржищівської міської ради партії Опозиційна платформа «За життя» Віри Глоби, Олександра Нікітаєва, Людмили Трищук, депутатів від партії «За Майбутнє» Ірини Малоокой, Віктора Довгополого, Ольги Журило та депутата від партії «Україна Славетна» Анатолія Шевчука, в який вони «переймаються» за можливий вплив на підлеглих осіб та депутатів з боку міського голови при перебуванні на посаді.
Враховуючи в тому числі вказані обставини суд ухвалив відсторонення від посади міського голови терміном на 2 місяці, а також зобов’язав знаходитися за місцем проживання у період з 22:00 до 6:00. Дана ухвала буде оскаржуватися мною в апеляції.
Своїм опонентам повідомляю вчергове – всупереч «висмоктаних з пальця справ», спроби зробити «ручного мера», політичний тиск представників проросійських партій разом з політсилою Коломойського «За Майбутнє» моя позиція залишається незмінною:
⁃ ніяких “договорняків” та розподілу посад з вами не буде;
⁃ Ржищів буде адміністративним центром Ржищівської громади, а не старостинським округом іншої громади.
Ми вже проходили зрізання замків в міській раді прихильниками ОПЗЖ, погрози, тиск на працівників виконкому, купу ботів в соціальних мережах, проплаченого провокатора з Василькова – достойно пройдемо і ці випробування. Оббріхувати та знищувати – це ваші методи долізти до влади. Наші – наполегливо працювати та показувати результати.
Нагадую, що в моїй щорічній декларації відсутні будь-які земельні ділянки. Лише майно (квартира, автомобіль), яке було придбано задовго до обрання на посаду міського голови. З джерел доходу – лише офіційна заробітна плата.
Безперспективність сфабрикованої справи очевидна, але процесуальні дії потребують часу та перевірки наданих мною фактів. Хто за цим стоїть та які «пропозиції» надходили, які «свідчення» давали опоненти поки триває слідство озвучувати не можу, але з часом з прізвищами та посадами обов’язково буде оприлюднено.
На період судових справ обов’язки міського голови покладаються на секретаря ради, з питань діяльності виконавчих органів – на першого заступника. Виконком, структурні підрозділи, комунальні підприємства – працюють у штатному режимі. Вірю, що правда переможе! Дякую всім за підтримку!

З повагою,

Ржищівський міський голова

Крістіна ЧОРНЕНЬКА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН