Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Київщині привітали волонтерів

Захід, присвячений Міжнародному дню волонтера відбувся в Обухівській РВА.
Наразі в Обухівському районі працюють більше 30-ти волонтерських організацій.
Волонтери Обухівщини здійснили сотні виїздів з гуманітарною та технічною допомогою до мешканців прифронтових міст, до багатодітних сімей, дітей, літніх та маломобільних людей за межі районів бойових дій, допомагають тим, хто залишився у зоні бойових дій, продуктами харчування, одягом, паливом та медикаментами, сприяють забезпеченню військових амуніцією, технічними засобами, медикаментами та продуктами харчування.
Значним і закономірним кроком було об’єднання громадських організацій, благодійних фондів та структурних підрозділів Обухівського района в єдиний Гуманітарний штаб Обухівськоі районної військової (державноі) адміністраціі.
«Волонтерство – в генетичному коді українців, які споконвіку допомагали один одному, спрямовуючи всі зусилля на розвиток суспільства і подолання спільних цілей. Волонтерство об’єднало весь український народ, який нині спільно протистоїть російській навалі.
Події після 24 лютого 2022 року показали, що поєднуючи зусилля народу і армії, тилу і фронту, людей різних поколінь, можна протистояти самому найзапеклішому ворогові.
З перших днів російсько-української війни Гуманітарний штаб Обухівського району об’єднав різні волонтерські ініціативи, благодійні фонди та рухи. Завдяки цьому ми змогли допомогти багатьом територіальним формуванням, військовим на фронті, внутрішньо-переміщеним особам, тим, хто постраждав під час бойових дій, жителям деокупованих територій.
Справжні, сильні, мотивовані волонтери щодня працюють на перемогу, долають кілометри пошкоджених доріг, аби бути там, де потрібна допомога.
Часто потрапляють під обстріли, ризикують життям, але по-іншому вони не можуть, бо їх покликання – бути там, де вони потрібні.
Кожен з вас наближає нашу перемогу! Разом ми переможемо!», – звернувся до волонтерів, що приїхали з усієї Обухівщини начальник Обухівської районної військової адміністраціі Олександр ГОМОН.
Дякуємо всім волонтерам за жертовність, за активну життєву позицію, небайдужість і незламність та безкорисливу працю.
ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ (ДЕРЖАВНОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН