Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Південне МТВ розпочало справу проти ТОВ «Фудмаркет Олександрівський»

8 червня 2023 року адміністративною колегією Південного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України щодо ТОВ «Фудмаркет Олександрівський» відкрито справу через неподання ним інформації на вимогу голови МТВ у встановлений строк.

У зв’язку з дослідженням регіонального ринку надання послуг з тимчасового розміщення у готелях і подібних засобах тимчасового розміщування на предмет дотримання суб’єктами господарювання законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, Південне міжобласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України надіслало ТОВ «Фудмаркет Олександрівський» вимогу про надання інформації щодо діяльності ТОВ «Фудмаркет Олександрівський». Відповідачу також було доведено інформацію про правові наслідки невиконання такої вимоги МТВ АМКУ.

Згадане товариство не надало інформацію на вимогу у встановлені строки, що створило перешкоди для виконання Відділенням завдань, покладених чинним законодавством.

За ознаками порушення, передбаченого пунктом 13 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», а саме – неподання інформації на вимогу Відділення, відкрито справу.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН