Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліцейські Херсонщини влаштували свято для дітей

Попри постійні обстріли Херсонщини та руйнування інфраструктури, непросту гуманітарну ситуацію, поліцейські підтримують родини з дітьми, надають їм всебічну допомогу та навіть організовують маленькі свята для дітей.

У кожній громаді правобережжя області працівники поліції привітали найменших жителів з Днем захисту дітей. Увагою та подарунками охопили якомога більшу кількість малечі: це дітки, які з батьками пережили окупацію, багатодітні сім’ї, хто перебуває у складних життєвих обставинах, кого виховують літні родичі. У тих населених пунктах, де це дозволяла безпекова ситуація, ювенальні поліцейські організовували святкові заходи з аніматорами та конкурсами, демонстрацією службової техніки та засобів захисту. Відвідали і маленьких пацієнтів, які проходять лікування у Херсонській обласній лікарні, кому потрібна особлива підтримка та позитивні емоції. Навіть в цей непростий період хвороби ще й постійних обстрілів міста, дітки раділи іграшкам та усміхались, побачивши яскраві кульки. Поліцейські побажали малюкам якнайскорішого одужання.

Щасливі та здорові діти – наше майбутнє, тому працівники поліції продовжують усіляко підтримувати родини з дітьми, особливо які проживають у прифронтових районах та обстрілюваних російською армією населених пунктах. Поліцейські евакуюють, доставляють гуманітарні вантажі, допомагають сім’ям у вирішенні побутових чи соціальних питань. Головне завдання – убезпечити дітей та всебічно допомогти родинам, бути постійно на зв’язку з головами громад, першими дізнаватися про потреби людей та по можливості допомагати всім необхідним.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН