Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонській області “банківські” шахраї ошукали людей

Про новий вид шахрайства розповіли у відділі комунікацій поліції Херсонської області. Лише з а останню добу до правоохоронців звернулись мешканці трьох районів. Їх ошукали псевдопрацівники банків. Зловмисники зняли з банківських рахунків заявників майже 57 тисяч гривень. 

Зокрема, в чергову частину Херсонського відділу поліції звернулась 35-річна мешканка обласного центру. Жінка розповіла, що їй на мобільний зателефонувала незнайомка та представилася начальником фінансового відділу однієї з банківських установ. Під приводом збільшення кредитного ліміту псевдопрацівниця дізналася реквізити картки заявниці, після чого потерпілій надійшло SMS-повідомлення про зняття з рахунку 35 тисяч гривень.

Також двом жителям із міст Каховка та Нова Каховка шахраї представилися працівниками служби безпеки банківських установ. Зловмисники повідомили чоловікам, що їх картки заблоковані та, начебто з метою їх розблокування, дізнались усі дані і зняли з рахунків довірливих громадян загалом майже 22 тисячі гривень.

Поліція закликала громадян не повідомляти конфіденційну інформацію постороннім особам, а в разі виникнення сумнівів телефонувати на гарячу лінію фінансової установи.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН