Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На шість років позбавили волі чоловіка, який здійснив “цукрову аферу” на Херсонщині

Наприкінці 2019 року 50-річний «продавець» ошукав працівників медзакладів з трьох районів Херсонщини. Чоловік заходив у лікарню та пропонував медперсоналу цукор по сприятливій ціні. Після збору грошей чоловік казав, що їде за товаром. Але згодом ні грошей, ні чоловіка медпрацівникі більше не бачили. Поліцейські вирахували та затримали афериста. Наразі суд відправив зловмисника за грати. Про це повідомляє відділ комунікацій поліції Херсонської області.

В листопаді минулого року в Високопільське відділення поліції звернулась медпрацівниця районної центральної лікарні. Вона розповіла, що до них у заклад прийшов невідомий чоловік та попросив провести до керівництва. Незнайомець сказав, що в с. Архангельське у нього зберігається десяток мішків цукру, які він готовий продати по дуже привабливій ціні – 10 гривень за кілограм. Декілька працівників погодились на умови незнайомця і назбирали 2500 гривень з колективу, а також запропонували забрати товар на власному автомобілі. По дорозі незнайомець попросив водія зупинити автомобіль біля ринку, щоб дещо купити. Чоловік вийшов з автівки і більше його ніхто не бачив.
В ході досудового розслідування поліцейські з’ясували, що мають справу з «гастролером», який нещодавно ошукав також медпрацівників Білозерського та Олешківського районів. Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили особу шахрая, а також вирахували його ймовірний маршрут. Спільними зусиллями оперативники Високопілького відділення поліції разом з колегами з Тернопільської області затримали афериста. Ним виявився 50-річний мешканець Кіровоградської області, який був неодноразово судимий за аналогічні злочини. До того ж на той час чоловік мав іспитовий строк за попередній злочин.

Суд врахував всі встановлені досудовим розслідуванням обставини та обрав зловмиснику покарання в вигляді 5 років та 11 місяців ув’язнення та відправив засудженого до кримінально-виконавчої установи закритого типу.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН