Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліцейські влаштували для херсонських школярів незвичайну екскурсію

Ювенальні поліцейські організували для школярів екскурсію у кінологічний центр. Про це повідомляє відділ комунікацій поліції Херсонської області.

Працівники ювенальної превенції разом з інспекторами-кінологами провели екскурсію для учнів Херсонської гімназії №6 у кінологічному центрі обласного главку поліції. Школярам розповіли про особливості професії кінолога та продемонстрували роботу служби зсередини.

На початку екскурсії учні побачили вольєри де проживають собаки та подивились кухню, де чотирилапим готують їжу. Також кінологи ознайомили дітей зі спеціальним спорядженням для тренувань службових собак.

Далі поліцейські кінологи продемонстрували школярам вміння своїх підопічних: як вони виконують команди, долають смугу перешкод, затримують зловмисників, відшукують наркотики, зброю та вибухівку.
Після цікавої екскурсії діти зробили з поліцейськими собаками фото на згадку.

– Нещодавно ми узгодили питання співпраці з начальником кінологічного центру поліції Херсонщини Сергійом Питько. Вже у березні на базі центру відкриються безкоштовні курси для школярів «Юний кінолог», – зазначає начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько. – У спеціальні дні кінологічний центр зможе відвідувати кожна дитина, яка прагне ознайомитись ближче з професією кінолога та навчитись дресирувати собак.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН