Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонській інклюзивній школі №4 дівчинка з малюнками на підтримку ЗСУ допомагає українській армії

Про це повідомляє управління освіти Херсонської міської ради у Фейсбук:

У Херсонській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів # 4 Херсонської міської ради в 4 Г класі з інклюзивною формою навчання отримує освіту 10-ти річна Балог Карина.

Із серцями сповненим надії на перемогу, сім’я дівчинки була вимушена покинути рідний Херсон.

Наразі родина перебуває в місті Хмельницький. Але, незважаючи на всі негаразди, відстань від рідної домівки мама, тато і донька не залишаються осторонь і допомагають нашим воїнам.

Сім’я познайомилася з волонтерами із Шепетівки і допомагає рідній армії.
Карина, ще з малечку цікавилась малюванням І наразі в її доробках багато малюнків пов’язаних з подіями сьогодення. Волонтер Руслана Рябцева запропонувала учениці взяти участь в аукціоні на допомогу ЗСУ. Дівчинка представила свої роботи.

За картину Балог Картини, шляхом лотереї, зібрано 1350 гривень, які перераховано на потреби української армії. На аукціоні знаходяться ще декілька робіт дівчинки. У недалекому майбутньому Карину буде занесено в книгу для маленьких волонтерів України.

Дякуємо Карині за патріотизм та вклад у ПЕРЕМОГУ! Наші діти -майбутнє вільної, незалежної держави . Дякуємо батькам і вчителям, які виховують патріотично налаштоване покоління!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН