Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Фото проректора херсонського вишу презентували на Прикарпатті

Тиждень ХДУ триває у стінах Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника. Сьогодні там розпочалась виставка робіт проректора Максима Вінника зі світлинами ХДУ. Про це розповів ректор вишу Олександр Співаковський:

-Ці фото авторства нашого проректора Максима Вінника, наче місточок між мирним херсонським життям та майбутнім, який автор прокладає у наших душах. Рідний Херсон та Херсонський державний університет, наше паркове містечко, дорогі колеги та любі студенти – дивишься на фото і наче відчуваєш себе вдома.

Багато хто вміє робити гарні знімки, але саме Максим Олександрович може знайти такий ракурс чи сюжет, який з перших хвилин публікації у соцмережах збирає лайки.

В рамках тижня Херсонського державного університету на Прикарпатті у нашому Івано-Франківському офісі (вулиця Шевченка, 14) розміщена персональна виставка Максима Вінника «Херсон очима херсонців». Навідайтесь і ви зрозумієте, чому ми так любимо наше місто та університет, чому так очікуємо на повернення додому. Бо там все таке рідне, тепле, південне, там наше життя і там буде наше майбутнє.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН