Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Волонтери на Бериславщині доставляють гуманітарну допомогу під обстрілами

Бериславщина постійно під обстрілами. Особливо дошкуляють російські загарбники  жителям населених пунктів, які живуть вздовж берегової лінії Дніпра.  Тому в  ці села складно доставляти  гуманітарну допомогу. Ал волонтер Благодійного фонду “Українці переможуть!” намагаються доставити  продукти харчування та речі першої необхідності, в першу чергу , в саме ці населені пункти. Про це заявив під час прямого ефіру засновник   Благодійного фонду ” УКраїнці переможуть!”  Ігор Йосипенко.
Відповідне звернення він також написав у  себе на сторінці у ФБ. 
Шановні друзі, земляки!
🔹До мене часто звертаються мешканці Великоолександрівської та Високопільської громад з побажаннями завітати до них та підтримати мешканців цих звільнених населених пунктів продуктами харчування тощо.
Як вам відомо, наша команда БО «Благодійний фонд – Українці переможуть!» з перших днів війни ставила в пріорітет – працювати там, де іншим фондам складно. Ми завжди були з нашою гуманітарною допомогою “на нулі” або в прифронтовій зоні.
Так і зараз вважаємо за необхідне, впершу чергу, приділити увагу селам Бериславського району, які розташувалися вздовж Дніпра, вздовж лінії розмежування. Зі звільненням лівого берега наша команда піде слідом за ЗСУ та допомагатиме мешканцям лівобережної Херсонщини.
Хочу закцентувати ще на наступному .
Останім часом чимало звернень до мене в особисті повідомлення надходять щодо отримання гуманітарної допомоги колаборантами. Друзі, особисто я та члени моєї команди не знайомі персонально з кожним мешканцем сіл Бериславського району, у нас немає можливості знати кожного, а тим більш розуміти й знати, як він чи вона себе вели під час окупації й з ким співпрацювали. На кожній нашій зустрічі присутні старости сіл та мешканці самих населених пунктів. Хто як не ви краще за всіх знає та розуміє , хто чим займався під час окупації? Будь-ласка, не звинувачуйте нас в тому, що ми видали пакунок їжі зрадниками…, а краще звертайтеся до СБУ з заявами щодо цих осіб.
🔹Окремо хочу звернутися до всіх, хто має бажання на евакуюватися та подав нам заявку. Будь-ласка, заходьте час від часу в меседжери та перевіряйте повідомлення від нас. Ми розуміємо, що зв’язок в селах бажає кращого. Але ж наша команда планує певні дії щодо евакуаціі, а з вами немає зв’язку, будьте уважнішими
🔹 Хочу подякувати головам таких громад, як: Тягинська, Бериславська, Милівська та Нововоронцовська за активну позицію в допомозі мешканцям своїх громад, за допомогу нашому фонду в організації видачі гуманітарної допомоги та наданні складських приміщень на території їхніх громад. Про решту голів скоро почнемо говорити більше…
🔹Тримаймося! Все буде Україна! Українці переможуть!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН