Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Диплом «Почесний працівник Херсонського державного університету» вручили Катерині Олександрівні Сіомашко

Про зустріч із легендою ХДУ та освіти Херсонщини розповів ректор вишу Олександр Співаковський:

-Ми дуже чекали на цю зустріч та безмежно хвилювались! Нарешті мали честь особисто вручити Легенді нашого закладу, неймовірній та мужній Катерині Олександрівні Сіомашко диплом «Почесний працівник Херсонського державного університету» з нагоди 105-річчя університету.

Разом з першим проректором Сергієм Омельчуком, проректоркою Аллою Цапів відвідали Катерину Олександрівну, яка зараз з родиною проживає у Івано-Франківську. Це просто щастя – поспілкуватись з людиною, все життя якої не просто пов’язане, а пройшло у Херсонському державному університеті. Зараз їй 96, вона була учасницею бойових дій у Другій Світовій війні, на власні очі бачила та брала безпосередню участь у становленні багатьох факультетів, була знайома з видатними особистостями, розповідала нам про те, як відновлювався заклад після окупації та війни… А зараз історія майже повторюється. Тож маємо гідно пройти й ми всі випробування, тим більші, що в нас є такі світлі, яскраві приклади, оптимізм, жага до життя яких надихає.

Многая літа, шановна Катерино Олександрівно! Дякуємо Вам та Вашій родині за теплий прийом, за заряд позитивної енергії, який ми всі отримали. Тільки вперед, як ви нам й побажали!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН