Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Студенти новокаховського професійно-технічного училища розпочинають навчання

2 жовтня в Україні відзначали День працівників професійно – технічної освіти. У цьому році наше свято – з присмаком смутку. Війна розкидала наших педагогів і учнів по всьому світу. Тож сценарій навчального року довелось скоригувати, але не відмінити. Про його початок розповів директор ДНЗ “Професійно-технічне училище 14 Ігор Середюк:

– 3 жовтня в училищі розпочинаються заняття. 100 першокурсників та більш як 300 учнів ІІ-IV курсів будуть навчатись на електриків, автослюсарів, верстатників, кухарів та кондитерів. Сподіваємось, що це вони після війни відбудовуватимуть інфраструктуру та відновлюватимуть економіку України. Педагогічний колектив ПТУ № 14 усвідомлює свою відповідальність за виховання гідних своєї країни громадян. Майстри та викладачі спрямовують свої знання, досвід і натхненну працю на високоякісну професійну підготовку учнівської молоді.

Мріємо, що наші вихованці стануть яскравими особистостями, неперевершеними фахівцями, патріотами та справжніми громадянами, які прославлятимуть своїми гідними справами нашу вільну Херсонщину та Україну!

Усіх профтехосвітян щиро вітаємо з професійним святом! Зичимо передусім миру, життєвих сил, міцного здоров’я, наснаги і здійснення мрій!

Усім, хто ще не встиг приєднатись до нашої дружної родини, нагадуємо про таку можливість. Заповніть анкету і ми пояснимо, що робити далі.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН