Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Абітурієнти з Херсонської області продовжують подавати заяви до регіональних вишів

Абітурієнти з Херсонщини продовжують подавати заяви для вступу у виші. Обирають регіональні виші, які продовжують працювати за українським законодавством. Розповів про попередні результати вступної кампанії ректор ХДУ Олександр Співаковський:

– Сьогодні здолали ще одну вершину: маємо більше 500 заяв до Херсонського державного університету саме від херсонської молоді!

Загалом, станом на вечір 8 серпня, до університету подано 636 заяв абітурієнтів, з них 543 по квоті-2, тобто від вступників з нашої рідної Херсонщини! Попри всю пропаганду окупантів молодь патріотична та вірить в Україну, у якість саме української освіти та довіряє своє майбутнє нашому університету. Сьогодні був останній день першої хвилі вступу на бакалаврат. Вже знаю, що не всім через проблеми зі зв’язком вдалося подати документи. Не хвилюйтесь! Буде ще можливість під час другої та третьої хвиль, будьте на зв’язку з нашою Приймальною комісією, вам обов’язково повідомлять, коли знову можна подавати документи в електронному кабінеті.

На цей час лідерами за кількістю поданих заяв залишаються факультет бізнесу і права, педагогічний факультет та факультет комп’ютерних наук, фізики та математики.
Вступна кампанія триває, продовжуємо прийом заяв від абітурієнтів, які складали НМТ, з 16 серпня чекаємо на заяви до магістратури.
Все буде ХДУ!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН