Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Пів тисячі заяв подали вступники до херсонського вишу

Попри складнощі воєнного часу продовжується вступна кампанія, у якій херсонські виші беруть активну участь. До Херсонського державного університету вже подали понад 500 заяв, – повідомляє ректор Олександр Співаковський. Обирають виш студенти з області:

Подолали ще одну символічну відмітку у 500 заяв, поданих до Херсонського державного університету. На данний момент маємо 518 заяв, з яких переважна більшість (440) – по квоті-2.

Тобто наша херсонська патріотична молодь обирає український заклад вищої освіти, попри всі труднощі, які створюють окупанти. Це чергова відповідь всім зрадникам та загарбникам – жителі області не сприймають пропаганду окупантів, сотні дітей Херсонщини бажають вчитися в Україні та вважають нашу батьківщину невід’ємною її частиною, а ще вірять у ЗСУ та деокупаію області, щоб продовжити навчання в рідних стінах у рідному Херсоні.

Прийом заяв триває, на черзі – подання заяв до магістратури. Будемо раді бачити усіх в родині українського Херсонського державного університету!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН