Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

ГУР:Триває примусова паспортизація на окупованих територіях

Про це повідомляється у телеграм-каналі ГУР України

На тимчасово окупованих територіях України рашисти продовжують примусову паспортизацію та паспортизацію українського населення.

▪️ Так, для мешканців міста Мелітополь та його околиць окупанти оприлюднили вимоги щодо “земельних паїв”. При цьому особи, в яких досі діють догори оренди на земельні паї, повинні переукладати його на нові. В осіб, в яких термін договору закінчився, повинні на підставі отриманого російського паспорта та відповідно до російського законодавства укласти новий договір. У разі, якщо термін договору закінчився і власник не з’явися, особа буде позбавлена права власності на володіння земельними паями.

▪️ Також окупанти встановили, що з початку вересня цього року номерні знаки українського зразка на транспортних засобах будуть змінені на тимчасові з подальшим переоформленням, за умови наявності російського паспорту у власника транспортного засобу.

▪️ На виїзді з міста на блок-постах окупанти продовжують здійснювати перевірки чоловіків, зокрема оглядати на предмети татуювань. Таким чином, заходи рашистів направлені на паспортизацію населення та присвоєння майна осіб, що виїхали на підконтрольні Україні території.

▪️ Водночас на окупованій території Херсонщини «Міністр аграрної політики Херсонської області» о.ковальов закликає сільгоспвиробників реєструвати діяльність і сплачувати «податки» за законодавством рф. Тих, хто відмовиться, позбавлятимуть права власності земельними ділянками, а власників агробізнесу висилати за межі регіону.

▪️ У місті Кам’янське окупаційна адміністрація проводить заходи щодо переведення діяльності місцевого бізнесу на податкові стандарти згідно законодавства рф. Представникам бізнесу і само зайнятому населенню були вручені відповідні листи. Основною вимогою діяльності бізнесу є наявність громадянства рф.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН