Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні військові РФ заволоділи теплоходом для переправлення через річку Дніпро

У Херсоні російські військові заволоділи пасажирським теплоходом, який був пришвартований на Карантинному острові та використовують його для переправлення через річку Дніпро в районі пошкодженого Антонівського мосту.

Про це йдеться на сторінці поліції Херсонської області у Facebook.

Також на Херсонщині через обстріли російськими військовими загинули сім людей, шестеро отримали поранення. Внаслідок ракетних атак пошкоджені та зруйновані будинки у чотирьох населених пунктах. Під час ракетних обстрілів Білогірки та Андріївки загинуло п’ятеро людей, а у селищі Архангельське та Високопілля через вибухи артилерійських снарядів загинули двоє місцевих жителів на власних подвір’ях.

У повідомленні сказано, що шестеро людей отримали поранення через артилерійський обстріл російськими військами сіл Осокорівка, Рівнопілля та Іванівка Бериславського району. Наразі вони знаходяться у криворізькій лікарні.

Також у трьох селах Бериславського району військові РФ незаконно заволоділи автомобілями цивільних “ВАЗ-2106” та “Фольксваген Бора”, а також вантажними автомобілями “ГАЗ-3307” та “ГАЗ-53”.

За цими фактами поліція відкрила кримінальні провадження за статтями “Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України” та “Порушення законів та звичаїв війни”.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН