Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський виш зменшив ціну на навчання на період дії воєнного стану

Херсонський державний університет продовжує працювати як українська юридична особа, забезпечуючи якісний освітній процес у дистанційному форматі. Наразі у закладі вищої освіти активно триває вступна кампанія-2022.

Піклуючись про своїх вступників та студентів Вчена рада університету прийняла рішення: встановити з 01.09.2022 на період дії воєнного стану та протягом двох місяців після його завершення вартість навчання у розмірі 12000 гривень для здобувачів усіх рівнів вищої освіти та форм навчання, які навчаються за кошти фізичних або юридичних осіб, а також не мають заборгованості по оплаті станом на 31.08.2022, окрім спеціальностей, вартість навчання на яких становить менше 12000 гривень.

«Спільне рішення, до якого дійшли командою: ідемо на зустріч здобувачам та абітурієнтам, тому ХДУ не буде в умовах військового часу підіймати вартість навчання. Навпаки – ми зменшуємо розмір сплати, крім тих спеціальностей, де вона й так була нижчою за 12000 грн. на рік. Держава надала можливість випускникам з тимчасово окупованих територій вступати за спрощеною процедурою, передбачила велику кількість бюджетних місць, тому маємо всіляко сприяти абітурієнтам у вступі, а також максимально підтримати всіх інших наших контрактних здобувачів, які навчаються на всіх рівнях освіти», – наголосив ректор ХДУ Олександр Співаковський.

 

Нагадаємо, що цього річ вступники з особливо небезпечних територій мають можливість вступати дистанційно на бюджетні місця без НМТ за результатами усної співбесіди та мотиваційним листом. Індивідуальні усні співбесіди будуть проводитись у період з 9-го по 16 серпня.

Обирайте спеціальності Херсонського державного університету!

ХДУ чекає на вступників!

Пресцентр ХДУ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН