Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Розпочалася вступна кампанія у Херсонському державному університеті

1 липня 2022 року – старт вступної кампанії. Про початок активної роботи розповів ректор ХДУ Олександр Співаковський.

Херсонський державний університет разом зі всією Україною розпочинає вступну кампанію. З сьогоднішнього дня можна реєструвати особисті електронні кабінети. Для нас вступна кампанія – це завжди дуже хвилюючий та відповідальний період, бо ми починаємо знайомство з майбутніми студентами, які вже найближчим часом стануть частиною нашої великої родини ХДУ.

Шановні вступники та батьки! Консультаційний пункт Приймальної комісії ХДУ дистанційно допомагає вступникам із реєстрацією електронних кабінетів на порталі https://vstup.edbo.gov.ua/ та роз’яснює всі деталі вступу.

У цьому році будуть спрощені умови вступу для абітурієнтів, які знаходяться на особливо небезпечних територіях, до яких відноситься наша тимчасово окупована Херсонщина. Вступ буде дистанційний, без складання НМТ, тобто без виїзду на підконтрольну Уряду територію України. Для вступу на бюджет достатньо співбесіди та мотиваційного листа. Міністерство освіти і науки України гарантує підтримку вступникам з особливо небезпечних територій, збільшуючи кількість бюджетних місць. Обирайте ХДУ! За додатковою інформацією звертайтесь до Приймальної комісії ХДУ

Телефон: +38(096)-613-05-16

Пошта: EntranceExamination@ksu.ks.ua

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН