Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Департамент економіки закликає херсонців не підтримувати торгівлю з рук

Департамент економіки та інвестицій міської ради спільно з КП «Муніципальна варта» систематично проводять рейди, які спрямовані на впорядкування торгівлі, унеможливлення реалізації фальсифікованої продукції тваринного походження, виявлення порушень Правил торгівлі на ринках, а також ліквідації місць стихійної торгівлі.

Під час рейдових заходів з торгуючими на стихійних ринках проводиться роз’яснювальна робота, яка направлена на переміщення їх на територію ринків. На ринках розміщено інформаційні щити щодо заборони торгівлі за межами ринків, про негативні наслідки придбання товарів на стихійних ринках.

Так, 1 квітня було проведено профілактично-роз’яснювальну роботу щодо необхідності продавати продукти харчування на території ринку, а не на проїжджій частині разом з керівником Ринку “Житлоселище” ТОВ “Унікум ЛТД” за адресою вул.Комкова – вул.Стрітенська.

Результати посиленої щоденної протидії стихійній торгівлі вже відчутні – вулиці району стали вільнішими. У департамені відзначають, що для повної ліквідації стихійної торгівлі необхідно, щоб мешканці району відмовились від купівлі товарів з рук. Здійснюючи, на перший погляд, дріб’язкову покупку на «стихійному ринку», громадяни тим самим підтримують стихійну торгівлю, яка наражає їх на потенційну небезпеку для здоров’я та життя.

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН