Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Україна зможе скоротити імпорт газу на 2,5%

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Президента України Володимира Зеленського. У повідомленні йдеться про наступне:

«Насичений день у нашому українському Харкові.

Почали із засідання президії Конгресу місцевих та регіональних влад, на якому обговорили безліч нагальних питань, зокрема:

-взаємодію влади всіх рівнів для побудови ефективної моделі територіальної оборони й національного спротиву;

-початок програми термомодернізації, завдяки якій Україна зможе скоротити імпорт газу на 2,5%, а понад 1,5 млн громадян уже наступного опалювального сезону платитимуть за тепло менше;

-продовження «Великого будівництва», яке на наших очах змінює дороги, міста, містечка й села;

-облаштування 24 реабілітаційних центрів у кожному з регіонів нашої держави та забезпечення гідної оплати праці медиків.

Згодом провів зустріч із чинним головою ОБСЄ та міністром закордонних справ Республіки Польща Збігнєвом Рау. Вкотре акцентував, що Україна виступає за політико-дипломатичне врегулювання конфлікту в усіх наявних переговорних форматах.

Завершили день виїзним засіданням Ради національної безпеки і оборони. На ньому затвердили Стратегію морської безпеки України, розглянули питання забезпечення національної безпеки від внутрішніх і зовнішніх загроз та ухвалили рішення про застосування санкцій до низки компаній і телеканалів.

P. S. Жоден справді наш, український телеканал не постраждав».

Херсонщина знаходиться поряд з окупованим Кримом, тож Президент України сьогодні, 12 лютого, перебуватиме і на півдні України – в Херсонській області.

В рамках візиту він перегляне, як діятимуть підрозділи Міністерства внутрішніх справ України в різних умовах та водночас відбудеться їх  відпрацювання щодо звільнення адміністративних будівель.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН