Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новий інклюзивний освітній простір презентували у херсонському виші (відео)

У Херсонському державному університеті відбулася презентація інклюзивного освітнього  простору, створеного в навчальному корпусі №5 за участі Херсонської міської ради.

Будівництво зовнішнього підйомника забечує доступність Херсонського державного університету для маломобільних груп населення.

Вперше піднялася на новому  ліфті та поділилася своїми враженнями Яна Лебедєва паралімпійська чемпіонка  і студентка факультету фізичного виховання та спорту Херсонського державного університету.

Інклюзивний освітній простір – це важливий крок не тільки в покращенні інфраструктури університету, а й у розвитку суспільства.

Також цього дня було презентовано сучасний публічний бібліотечний простір, у створення якого інвестував Херсонський державний університет. Такі зміни викликають захоплення у студентів.

В Херсонському державному університеті постійно працюють над тим, аби створити комфортний простір для здобувачів освіти.

Розвиток інфраструктури університету розширює можливості студентів та посилює бажання навчатися, тож за якісними знаннями і новими можливостями – до Херсонського державного університету.

Фото з Фейсбук-сторінки ректора Херсонського державного університету Олександра Співаковського.

Детальніше — у сюжеті телестудії «Український Південь»:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН