Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні вшанували загиблого на сході України Дениса Лошкарьова (відео)

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь».

У Школі гуманітарної праці відбулась зустріч учнів з представниками Нацгвардії України. Привід — три роки з дня загибелі молодшого лейтенанта Нацгвардії, учасника російсько-української війни Дениса Лошкарьова. А його діти навчаються саме в цьому освітньому закладі.

За традицією, Дениса Лошкарьова вшановують в меморіальному комплексі «Зала пам’яті» щороку 15 грудня. Цього дня були вручені пам’ятні відзнаки синам Дениса Лошкарьова. Заступник командира військової частини 3056 Національної гвардії України Микола Побережний звернувся до учнів: «Я дуже прошу вас завжди пам’ятати і проносити крізь роки — ви підростете, потім у вас народяться діти, але дорослішаючи, ми повинні передавати все, що у нас є — пам’ять крізь покоління. Я впевнений, що на Україні запанує мир і запевняю вас, що військові роблять все заради того, щоб у вас було світле майбутнє. Але разом з тим, прошу вас гарно навчатися, бо від вас буде залежати дуже багато в Україні і в світі в цілому».

Військовослужбовці висловили і подяку учням школи за підтримку. Микола Побережний зазначив: «Слід розуміти, що восьмий рік в Україні триває війна. Деякі з вас писали листи військовим, відправляли на фронт. Я хочу вам подякувати від імені військових за листи і за підтримку».

Хвилиною мовчання вшанували воїнів, які загинули за Україну.

Детальніше — у сюжеті телестудії «Український Південь»:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН