Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великолепетиському ліцеї відкрили нову їдальню (фото)

«У Великолепетиському опорному ліцеї запрацювала оновлена їдальня. З моменту введення в експлуатацію будівлі освітнього закладу, а це понад тридцять років тому, капітального ремонту їдальня та харчоблок зазнали вперше.

Цього дня школа радо зустрічала гостей. Завітав  на урочисте відкриття відремонтованих приміщень і селищний голова Максим  Колокот. Разом із директором закладу Антоніною Глобою урочисто перерізали червону стрічку. Видихнули з полегшенням: нарешті їдальня приймає дітей.

Звісно першими та найголовнішими гостями відремонтованого приміщення стали учні.  З великим захватом дітлахи сідали до столу, смакували гарячими, апетитними стравами, до слова, приготованими також за оновленим меню (від Євгена Клопотенка).

І не дарма під час обіду малеча зацікавлено роздивлялася навкруги. Адже тепер їдальня світла, яскрава простора. На стінах та підлозі укладено плитку, здійснено ремонт стелі, замінено світильники, найближчим часом очікуються для приміщення  і новенькі меблі.

У харчоблоці проведено ремонт системи водовідведення та каналізації, замінено вентиляційну систему, фізично зношене і морально-застаріле освітлення, кухонне обладнання. Зроблено ремонт усіх складських приміщень, забезпечено правильне сусідство різної продукції в окремих холодильниках та коморах. Створено санітарно-гігієнічні умови для працівників харчоблоку.

Нагадаємо, виконання капітального ремонту стало можливим завдяки програмі  «Спроможна школа для кращих результатів», у рамках якої навчальний заклад отримав субвенцію із державного бюджету обсягом 2 218 800 грн. 15% від загальної кошторисної вартості проєкту проспівфінансовано з  бюджету Великолепетиської територіальної громади. Вагому підтримку та допомогу від самого початку заклад отримав від селищного голови Максима Колокота, на той момент ще голови Херсонської обласної державної адміністрації Сергій Козир – народний депутат України,  від начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Тетяни Юшко, нинішнього губернатора області Геннадий Лагута.

Щиро радіємо таким приємним змінам у наших закладах. Дякуємо за докладені зусилля у проведенні капремонту усім причетним, а батькам за терпіння і розуміння. Далі – більше!», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Великолепетиської громади.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН