Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На території Херсонської громади триває боротьба зі стихійною торгівлею

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«За дорученням в.о. заступника міського голови Романа Головні відділом контролю за дотриманням законодавства управління економічної політики департаменту економіки та інвестицій міської ради щоденно проводиться робота із запобігання виникненню випадків несанкціонованої торгівлі та ліквідації її осередків на території Херсонської міської територіальної громади.

До рейдів-обстежень залучено представників виконавчих органів міської ради, районних у м.Херсоні рад, КП «Муніципальна варта» міської ради, Херсонського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Херсонській області та Управління патрульної поліції в Херсонській області.

За результатами проведеної роботи у Корабельному районі (вул.Патона, вул.Шенгелія, просп. Святих Кирила та Мефодія) припинено та упереджено діяльність 50 самовільно встановлених об’єктів торгівлі та у Суворовському районі (просп.200-річчя Херсона, вул. Покришева) 36 таких об’єктів.

За результатами проведеної роботи із запобігання виникнення випадків несанкціонованої торгівлі та ліквідації її осередків на території Херсонської міської територіальної громади з 10.01.2022 по 27.01.2022 припинено та упереджено діяльність 86 самовільно встановлених об’єктів торгівлі.

Складено протоколів:

  1. Відділом контролю за дотриманням законодавства управління економічної політики департаменту економіки та інвестицій: 6 протоколів за статтею 152 «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів» КУпАП.
  2. Районними у м.Херсоні радами: 1 протокол за статтею 152 «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів» КУпАП.
  3. КП «Муніципальна варта»: 4 протоколи за статтею 152 «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів» КУпАП.
  4. Управлінням патрульної поліції в Херсонській області: 2 протоколи за статтею 152 «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів» КУпАП.
  5. Херсонським відділом поліції Головного управління Національної поліції у Херсонській області: 1 протокол за статтею 160 «Торгівля з рук у невстановлених місцях» (з вилученням продукції); 1 протокол за статтею 156 «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами» КУпАП».
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН