Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Школярі Генічеської громади стали кращими знавцями рідної мови у Херсонській області

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Генічеської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«26 січня 2022 року в дистанційному форматі відбувся обласний етап ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика у 2021-2022 навчальному році. Вісім учнів з Генічеського та Олексіївського ліцеїв Генічеської міської ради продемонстрували свої знання з української мови.

Вітаємо Золотаренко Софію, ученицю 10 класу Генічеського ліцею Генічеської міської ради, яка посіла І місце в конкурсі, розкривши з неперевершеною майстерністю красу і силу українського слова (учитель Золотаренко Альона Віталіївна).

Почесним ІІ місцем відзначено творчу роботу Левенець Євгенії, учениці 8 класу Генічеського ліцею Генічеської міської ради, яка проявила глибокі знання з мовознавства (учитель Гульчак Альона Валеріївна).

Бажаємо талановитим мовознавицям завжди вірити в себе на шляху пізнання рідного слова!

Дякуємо педагогам Генічеського ліцею за сумлінну працю, ерудицію, педагогічний такт і креативність у роботі з обдарованою учнівською молоддю, гордістю нашої громади, майбутнім України!».


Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН