Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителів Херсонщини запрошують взяти участь у проєкті по розвитку громад

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Управління маркетингу міста і туризму Херсонської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Управління маркетингу міста і туризму Херсонської міської ради запрошує взяти участь у проєкті «До розвитку громад – через успіх креативних проєктів». Це проєкт для громад Херсонщини, в якому представники місцевого самоврядування та представники креативних індустрій пройдуть шлях від ідеї спільного проєкту до створення заявки на отримання фінансування для його втілення.

А також разом навчатимуться проєктному менеджменту, промоції проєктів у своїх громадах та написанню грантових заявок; отримають корисні контакти та візьмуть участь у дослідженні креативного потенціалу Херсонщини.

Запрошуються команди із Херсонської міської територіальної громади, які вже втілюють проєкти в креативних індустріях або зацікавлені у їх реалізації, подавати заявки на участь у проєкті.

Дізнатися більше про проєкт та заповнити заявку можна за посиланням: https://ciau.org.ua/hromada/?fbclid=IwAR3z5mpnk46mTRP4uVIziNVX9OWTTMb9aDUSH3enBZNub4JE_HL60hq1oWI

Проєкт «До розвитку громад – через успіх креативних проєктів» впроваджується Асоціацією Креативних Індустрій України (CIAU) за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН