Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Скадовській громаді працюють над створенням прийомних родин

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Скадовської міської громади. У повідомленні йдеться про наступне:

«Все, що ми робимо, ми робимо для того, аби кожна дитина отримала шанс на щасливе майбутнє в родині. Сім’я є природним середовищем первинної соціалізації дитини, джерелом її матеріальної та емоційної підтримки, засобом збереження і передання культурних цінностей. Саме з цією метою у Скадовській громаді продовжується інформаційна кампанія «Сирітству НІ!».

21 січня поточного року у Скадовській районній філії Херсонського обласного центру зайнятості фахівцями Центру надання соціальних послуг та Служба у справах дітей Скадовської міської ради Служби у справах дітей проведено зустріч з пошукачами роботи щодо розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та впровадження послуги патронату над дитиною. На зустрічі було розглянуто багато питань. Особливу увагу приділено тому, що патронат над дитиною – це швидка і вчасна допомога дитині та її родині, а також – одна із можливостей офіційного працевлаштування.

 24 січня 2022 року аналогічну зустріч проведено з колективом Скадовської центральної районної лікарні. Підтримуючий інформаційний захід пройшов у відкритому діалозі. Учасникам було надано розгорнуту інформацію щодо необхідності та можливості створення патронатних, прийомних родин».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН