Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці відбулися змагання з волейболу серед чоловічих команд (фото)

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку «Радіо Нова Каховка». У повідомленні йдеться про наступне:

«Третій етап кубку України з волейболу серед чоловічих команд розпочався 21 січня у Новій Каховці, у спортивній залі «Будівельник». Вже втретє в цьому сезоні наша команда «Берегиня – Збірна Херсонської області – ДЮСШ” міста Нова Каховка отримала право приймати ці змагання. Цього разу до нас завітали дві команди-суперниці з Харкова і Тростянця.

На відкритті змагань побували міський голова Володимир Коваленко, його заступник Леонід Чурсинов, депутат обласної ради, спонсор команди Віктор Деркач, начальник управління з питань молоді та спорту Херсонської ОДА Віталій Вибранський, начальник відділу освіти Лілія Микитенко і начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Наталія Таран.

Міський голова порадів проведенню змагань такого рівня у Новій Каховці. Звернув увагу – це не випадково, бо в Новій Каховці до спорту ставляться серйозно. На сьогодні в місті мешкають два Олімпійські чемпіони, є бази підготовки Збірної країни з метання молоту і стрільбі з луку, футбольна команда грає в Другій лізі. І це – лише невелика частина спортивних успіхів нашої громади.

– В Новій Каховці живуть люди, що люблять Україну, люблять спорт і роблять все, щоб і діти, і дорослі займалися спортом, – сказав, звертаючись до гостей міста, міський голова. –  Отримайте задоволення від гри, подаруйте гру вболівальникам. І пам’ятайте:  всі ми – єдина унікальна нація. А любов до України – у вчинках. Ви робите добру справу для України, бо життя віддали спорту. Команда – це сила! Нехай командою будуть наші міста і вся держава. І нехай вона має перспективи не лише в економічному, але й у спортивному, культурному і людському житті. Бажаю успішного проведення змагань!”

Були вручені Грамоти талановитим новокаховським тренерам – родині Бойко.

Спортсменів привітала вихованка музичної школи Діана Базільська. Кожній команді гостинно вручили коровай. І змаганння розпочалися!

21 січня відбулася напружена гра між командами ВК «Берегиня-Збірна Херсонської області-ДЮСШ» Нова Каховка і ВК «Юридична академія» з Харкова. Зустрічі тривали 22 і 23 січня. Про їх результати ми повідомимо вам додатково».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН