Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Солодкі подарунки отримали юні вихованці спортивного клубу «Торнадо» у Новій Каховці

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Новокаховської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішка дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов’язок батьків, суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо.

Зігріваючи теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднуючи зусилля заради майбутнього, ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави.

Вчора до наймолодших спортсменів спортивного клубу «Торнадо» (тренер Костянтин Губка), які мали розпочати тренування у спортивній залі ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 завітали міський голова Володимир Коваленко та головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Оксана Бєла. Вони привітали юних спортсменів із прийдешніми новорічними святами та разом з найкращими побажаннями вручили їм солодкі подарунки. Всі діти із гарним настроєм та усмішками перейшли безпосередньо до тренувань.

Відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради та діти висловлюють щиру вдячність за смачні солодощі ФОП Лелікову С.А. (ТМ «Країна солодощів»)».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН