Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новокаховській громаді відзначили Всесвітній день футболу

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Новокаховської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«За рішенням Організації Об’єднаних Націй 10 грудня оголошено Всесвітнім днем футболу (World Football Day). Таким чином міжнародне співтовариство віддає данину цьому виду спорту, який для багатьох мільйонів не просто гра, а стиль життя.

Футболу підкорилися всі країни і континенти, його люблять дорослі і діти, він дарує нам масу яскравих емоцій! Ми дуже любимо цей спорт. Хтось просто іноді дивиться чемпіонати , а хтось подорожує по всій країні та світу разом із улюбленою командою.

Можна написати багато гарних слів про цю велику гру, але, найголовніше, що ця гра об’єднує нас всіх під одним прапором, ім’я якому ФУТБОЛ!

Вітаємо усю нашу футбольну родину з Всесвітнім днем футболу! Бажаємо  нашим тренерам , юним футболістам та футболісткам, професійним гравцям і всім прихильникам футболу міцного здоров`я, щастя, наснаги спортивних та особистих досягнень, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях!»

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН