Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Крав і зберігав вогнепальну зброю — на Херсонщині прокуратура домоглась ув’язнення рецидивіста

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на повідомлення пресслужби Херсонської обласної прокуратури. У повідомленні йдеться про наступне:

«За принципової позиції Херсонської обласної прокуратури апеляційним судом ухвалено обвинувальний вирок, яким посилено покарання 51–річному зловмиснику за вчинення низки злочинів у місті Генічеськ (ч. 3 ст. 185, ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 289 КК України).

Установлено, що зловмисник у 2018 році проник до будинку 39–річної місцевої мешканки, звідки викрав її майно. За декілька днів потому він вдерся до гаража 23–річного чоловіка та заволодів його мопедом. При цьому крадій-рецидивіст мав непогашену судимість але на шлях виправлення не став, а продовжив вчиняти нові злочини.

Під час проведення обшуку в помешканні фігуранта правоохоронці виявили та вилучили вогнепальну зброю, яку він зберігав без відповідного дозволу.

Суд першої інстанції, незважаючи на те, що обвинувачений вже мав 7 судимостей, в тому числі і за тяжкі злочини, визначив йому умовну міру покарання. З таким рішенням категорично не погодилась обласна прокуратура, подавши апеляційну скаргу.

Як наслідок, за доводами прокурора, – злочинець проведе за гратами 5 років».

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН