Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонській міськраді презентували програму «Розумне місто»

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Компанія B.Smart презентувала у міськраді програму “Розумне місто”, в основі якої – автоматизація державних і приватних підприємств, що обслуговують об’єкти житлово-комунального господарства та міської інфраструктури.

Участь у презентації взяли в.о.заступника міського голови Анатолій Хоменко, заступник міського голови Володимир Пепель і начальники дотичних управлінь та департаментів.

Програма “Розумне місто”, за словами розробників, має на меті цифровізацію та автоматизацію міського господарства. Це, свого роду, кол-центр, який, отримуючи заявки від мешканців, передає їх до відповідних комунальних служб.

B.Smart – розробник обладнання та програмних рішень для державних і приватних підприємств; входить до консорціуму, у складі якого також зареєстрована міжнародна компанія, що надає послуги розробки програмного забезпечення, а також компанія, що займається виготовленням систем дротового, бездротового зв’язку, дистанційного управління та контролю.

У ході зустрічі в.о. заступника міського голови Анатолій Хоменко зауважив, що міська влада чекатиме пропозицій від компанії, розроблених на основі проблематики, характерної для Херсонської МТГ».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН