Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні оновили кінологічний центр ГУ Нацполіції (фото)

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Херсонської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Кінологічний центр ГУ Національної поліції Херсонської області розташований у Херсоні по Бериславському шосе, 50. Зараз у ньому налічується 37 службових собак, орієнтованих на розшук людей, пошук зброї, вибухівки та наркотичних речовин. Кінологічний підрозділ має все необхідне для утримання та підготовки службових собак: місце для вигулу й тренувань, зручні вольєри та кухню. У штаті – фахівці-кінологи, від яких залежить успішна робота чотирилапих. А свою ефективність такі тандеми довели вже давно.

За минулий рік кінологи, у складі слідчо-оперативних груп, здійснили 748 виїздів на місця скоєння злочинів та подій. Чотирилапі помічники поліцейських сприяли розкриттю 14 вбивств та фактів нанесення тяжких тілесних ушкоджень, 28 розбійних нападів та пограбувань, 333 майнових злочинів.

Днями поліцейські повідомили про оновлення кінологічного центру. Проінспектувати результати проведених ремонтних робіт прибули заступники начальника обласного управління поліції Денис Захарченко та Олександр Баклан. Екскурсію присутнім провів начальник кінологічного центру поліції Херсонщини Сергій Питько. Він розповів про роботу підрозділу зсередини, продемонстрував оновлені вольєри для утримання службових собак. Переконатися в професіоналізмі чотирилапих присутні змогли на тренувальному майданчику, де собаки демонстрували свої здібності».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН