Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині працівники поліції дбають про безпеку людей в місцях масових купань

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Поліції Херсонської області. У повідомленні йдеться про наступне:

«З нагоди відзначення релігійного свята Хрещення Господнього 150 працівників поліції Херсонщини заступили на охорону публічного порядку біля храмів та місць масових купань. В акваторії р.Дніпро за безпекою вірян стежать працівники відділення поліції в порту «Херсон». Біля місць масових купань також чергують рятувальники і медичні працівники. Облаштовані пункти для обігріву та є можливість попити гарячий чай.

Поліція закликає громадян не порушувати правопорядок, дотримуватися карантинних норм під час святкових богослужінь та правил безпеки під час обрядових купань. Про усі випадки протиправних дій повідомляти поліцейським на місцях або за номером «102». Поліція оперативно відреагує на повідомлення та прийде на допомогу, як у нещодавньому випадку з порятунком чоловіка на набережній Херсона.

Також просимо звертати увагу на підозрілі предмети: залишені без нагляду пакети, сумки, валізи, коробки або підозрілі автомобілі. Ні в якому разі не відкривайте знайдені предмети, не чіпайте їх та одразу телефонуйте на «102».

Святкуйте відповідально і безпечно!».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН