Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Керівник Херсонської облпрокуратури представив звіт місцевим депутатам (відео)

На своїй сторінці у Фейсбук депутат Херсонської обласної ради від партії «Європейська солідарність» Ігор Йосипенко повідомив наступне:

«1 грудня ми відзначаємо 30-річчя діяльності прокуратури України та День працівників прокуратури. І не випадково, що ця дата створення співпала з днем, коли проходив 30 років тому Всеукраїнський референдум щодо Незалежності України. Обравши шлях самостійного розвитку, наша держава почала формувати і державні органи влади, перед якими постало завдання – захисту інтересів громадян.

Змінюється держава, змінюються і працівники прокуратури, для яких Закон і Справедливість, Честь і Гідність є основою діяльності. Ми бачимо, що робота прокуратури стає з кожним днем прозорішою та відкритішою.

Є співпраця з представниками місцевого самоврядування, а тому на сесіях Херсонської обласної ради ми постійно заслуховуємо звіти обласного прокурора. За сухою інформацією – кропітка робота великого колективу і щодо повернення земель громадам, і оприлюднення корупційних схем посадовців, і чітка позиція з захисту екологічного стану нашого регіону тощо. Бо винні повинні відповідати перед законом.

За цей рік зроблено чимало. Тож хочу побажати працівникам прокуратури продовжувати гідно захищати інтереси держави, працювати на розвиток громад, пам’ятаючи, що закон один для всіх. На відео останній звіт обласного прокурора на сесії Херсонської облради! Зі святом!».

Фото: Херсонська обласна рада
Відео можна переглянути за посиланням — https://www.facebook.com/105980691801038/posts/134843605581413/

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН